Borska opozicija složno u jednoj koloni

Borska opozicija: Narodna stranka (NS), Demokratska stranka (DS), Vlaška narodna stranka (VNS), Zajedno za Srbiju (ZZS), Demokratska stranka Srbije (DSS) i Socijaldemokratska stranka (SDS) donela je odluku da na lokalne izbore ide u jednoj koloni.

Nakon što su Pokreti Dosta je bilo i Dveri obelodanile da će zajednički nastupiti na predstojećim lokalnim izborima u Boru, danas su se oglasile i ostale stranke opozicije, najavljujući da će i oni učestvovati na lokalnim izborima, 4.marta, ali sa svojom listom.

Narodna stranka, Demokratska stranka, Vlaška narodna stranka, Zajedno za Srbiju, Demokratska stranka Srbije i Socijaldemokratska stranka ponudile su građanima listu simboličnog naziva: “Mi ili oni – Ujedinjeni za Bor” sa 35 kandidata za odbornike.

Ovu listu činiće predstavnici svih šest stranaka, a prva na listi je Svetlana Anđelković, dugogodišnja članica Demokratske stranke.

“Koalicija pod nazivom “Mi ili oni – Ujedinjeni za Bor” je danas počela sa prikupljanjem potpisa na osnovu kojih će se lista kandidatovati za izbore koji se održavaju 4.marta i na kojima se biraju odbornici Skupštine opštine Bor”, kaže Svetlana Anđelković.

Predstavnici ove koalicije kampanju prikupljanja potpisa podrške građana, nastaviće i sutra u prostorijama Narodne stranke Vuka Jeremića (preko puta gradske pijace) od 9 do 16 časova.

“Odziv naših i simpatizera svih ostalih stranaka je dosta dobar i nadamo se da će tako biti i do kraja i da ćemo u nekom kraćem vremenskom roku prikupiti dovoljan broj potpisa”, ističe Anđelkovićeva.