Borski studenti podelili deci iz “Mozaika” paketiće obezbeđene na humanitarnoj žurci održanoj u koktel baru “Hollywood”

Studentski parlament Tehničkog fakulteta u Boru i koktel bar “Hollywood” organizovali su prošle nedelje humanitarnu žurku na kojoj su prikupljena sredstva za pravljenje paketića štićenicima Centra za dnevni boravak dece ometene u razvoju i drugih osoba sa invaliditetom “Mozaik”. Paketići obezbeđeni u ovoj humanitarnoj akciji podeljeni su 31. decembra.

mozaik-paketici-studenti

Saša Đorđević iz Centra “Mozaik” zahvalio se donatorima i istakao je važnost pomoći deci sa invaliditetom.

sasa-djordjevic-mozaik
Saša Đorđević

 

“Centar “Mozaik” prihvatio je ideju studenata Tehničkog fakulteta koji su u saradnji sa kafe i koktel barom “Hollywood” organizovali donatorsko veče i od prikupljenih sredstava napravili novogodišnje paketiće za decu. Studenti i “Hollywood” spremili su vrlo kvalitetne paketiće koji su 31. decembra podeljeni deci Centra “Mozaik”.

Pojačala se svest kod ljudi o osobama sa invaliditetom, shvatili su da su oni sastavni deo ovog grada i države”, istakao je Đorđević.

Prema rečima Bojana Petkovića, predstavnika Parlamenta studenata Tehničkog fakulteta u Boru, ovo je samo još jedna u nizu akcija kojom borski studenti pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Paketići podeljani u akciji sa koktel barom “Hollywood” sadržali su slatkiče i igračke i veoma su obradovali decu u “Mozaiku.

mozaik-paketici-studenti-01

Predstavnici studenata su nakon podele ostali neko vreme u “Mozaiku” igrajući se sa decom.