Borski studenti podelili deci iz „Mozaika“ paketiće obezbeđene na humanitarnoj žurci održanoj u koktel baru „Hollywood“

Studentski parlament Tehničkog fakulteta u Boru i koktel bar „Hollywood“ organizovali su prošle nedelje humanitarnu žurku na kojoj su prikupljena sredstva za pravljenje paketića štićenicima Centra za dnevni boravak dece ometene u razvoju i drugih osoba sa invaliditetom „Mozaik“. Paketići obezbeđeni u ovoj humanitarnoj akciji podeljeni su 31. decembra.

mozaik-paketici-studenti

Saša Đorđević iz Centra „Mozaik“ zahvalio se donatorima i istakao je važnost pomoći deci sa invaliditetom.

sasa-djordjevic-mozaik
Saša Đorđević

 

„Centar „Mozaik“ prihvatio je ideju studenata Tehničkog fakulteta koji su u saradnji sa kafe i koktel barom „Hollywood“ organizovali donatorsko veče i od prikupljenih sredstava napravili novogodišnje paketiće za decu. Studenti i „Hollywood“ spremili su vrlo kvalitetne paketiće koji su 31. decembra podeljeni deci Centra „Mozaik“.

Pojačala se svest kod ljudi o osobama sa invaliditetom, shvatili su da su oni sastavni deo ovog grada i države“, istakao je Đorđević.

Prema rečima Bojana Petkovića, predstavnika Parlamenta studenata Tehničkog fakulteta u Boru, ovo je samo još jedna u nizu akcija kojom borski studenti pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Paketići podeljani u akciji sa koktel barom „Hollywood“ sadržali su slatkiče i igračke i veoma su obradovali decu u „Mozaiku.

mozaik-paketici-studenti-01

Predstavnici studenata su nakon podele ostali neko vreme u „Mozaiku“ igrajući se sa decom.