Borski studenti u finalu nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima

0
124

Studenti četvrte godine Odseka za inženjerski menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru, ostvarili su juče zapažen rezultat na nacionalnom IPMA šampionatu u upravljanju projektima rangiravši se u šest najboljih timova u Srbiji, koji će se 2. aprila boriti u velikom finalu za titulu pobednika i predstavnika Srbije na internacionalnom IPMA takmičenju.

Kao jedini tim izvan Beograda, studenti Marija Pajović, Dušan Bogdanović, Marija Orlović i Nikola Balašević sa mentorom Nenadom Milijićem, ostvarili su dobar rezultat u kvizu znanja, gde je za 100 minuta trebalo da odgovore na 100 pitanja povezanih sa tematikom upravljanja i koordinisanja projektima.

Predstavnici borskog fakulteta, tom prilikom, imali su rezultat od 63%, što je iznad evropskog proseka za šampionat koji se organizuje i u drugim zemljama.

Naime, šest prvoplasiranih timova, od kojih su četiri sa Fakulteta organizacionih nauka, jedan sa Građevinskog fakulteta i jedan sa Tehničkog fakulteta u Boru, u konkurenciji od čak 15 timova, sa 5 fakulteta iz Srbije, boriće se u finalu takmičenja za titulu nacionalnog prvaka u upravljanju projektima i za priliku da predstavljaju Srbiju na svetskom takmičenju u upravljanju projektima “International Project Management Championship 2018”.

(Odsek za inž. menadžment, Bor030)

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime