Borski „Tang Soo Do” osvojio 28 medalja na desetom „Unsu Open” takmičenju

Sportsko karate udruženje „Tang Soo Do” iz Bora osvojilo je ukupno 28 medalja proteklog vikenda na desetom „Unsu Open” takmičenju, čime je zauzelo prvo mesto u generalnom plasmanu.

„Tang Soo Do” proglašen je za najuspešniji klub na takmičenju održanom 25. septembra u Lebanu na kojem je učestvovalo 175 takmičara iz ukupno 15 klubova iz čitave Srbije.

Borski „Tang Soo Do” se na desetom „Unsu Open”-u predstavio sa četrnaest takmičara, dok je jedanaestoro njih izabrano da brani boje naše zemlje za nacionalni tim Fudokan saveza Srbije na Evropskom šampionatu u Italiji koji će biti održan od 19. do 23. oktobra.

Od ukupno osvojenih 28 medalja, Minja Stojanovič osvojila je tri zlatne, Dunja Milenković jednu zlatnu i dve srebrne, Uroš Dobrosavljević uzeo je dva zlata, a Mateja Spasić jedno. Nenad Dimitrijević osvojio je zlatnu i srebrnu medalju, a Irena Nikolić zlatnu. Dimitrije Petrović doneo je dva srebra i jednu bronzu, a Anđela Ristić po srebro i bronzu. Ognjen Ranđelović, Dunja Ranđelović, Dušan Milojković, Anastasija Trujić i Pavle Trujić osvojili su po dve bronzane medalje, dok je Nađa Spasić uzela jednu bronzu.


Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta „Ponos grada“, koji je sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.