Brestovačka banja zatvorena za posetioce

Brestovačka banja, prema rečima čelnih ljudi ugostiteljskog kompleksa „Srpska kruna“, biće zatvorena u periodu od 4. januara do 1. aprila, pri čemu u kompaniji navode više razloga za donošenje ovakve poslovne odluke.

Spuštena rampa na mostu u Brestovačkoj banji šokirala je sve posetioce ovog turističkog kompleksa.

Naime, u razgovoru sa Aleksandrom Jovanovićem, svi objekti u vlasništvu firme „Srpska kruna-Brestovačka banja“ DOO neće raditi prvenstveno zbog smanjenog obima posla, ali i pratećih radova na objektima.

„Bazeni, ali i sami smeštajno-ugostiteljski kapaciteti neće biti dostupni turistima sve do 1. aprila. Doneli smo ovakvu odluku zbog slabijeg poslovanja u toku zimskih meseci, ali i iz potrebe da se na objektima u našem vlasništvu izvrše odgovarajući manji infrastrukturni radovi. Naravno, za sve posetioce prilazi lekovitim izvorima ostaće otvoreni i dostupni“, istakao je u telefonskom razgovoru za naš sajt Aleksandar Jovanović, PR Srpske krune.

Kako nezvanično saznajemo i svim zaposlenima kompleksa prestao je radni odnos nakon Nove godine, izuzev radnicima službe obezbeđenja, koji će čuvati objekte do ponovnog otvaranja.
Sa druge strane, nasuprot obaveštenju okačenom na rampi mosta u banji i izjavi koja nam je data, na zvaničnoj Facebook stranici Srpske krune istaknuto je da je banja zatvorena još od 1. novembra prošle godine, te da je ovo već drugi mesec kako banja ne radi.