Dečija predstava „Bajka o čarobnoj sviračici“ povodom Svetskog dana pozorišta u Boru [NAJAVA]

U susret Svetskom danu pozorišta, Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ i Dramski studio donose magiju i avanturu na scenu kroz pozorišnu predstavu za decu pod nazivom „Bajka o čarobnoj svirčici“. Ova bajkovita predstava biće izvedena u sredu, 27. marta od 19 časova u sali Muzičke škole Miodrag Vasiljević u Boru.

„Bajka o Čarobnoj Svirčici“ je priča o borbi između dobra i zla koja će očarati publiku.

U zemlji snova, gde svi uživaju u divnoj muzici, zla veštica kidnapuje princezu kako bi došla do njihove čarobne frule. U ovu uzbudljivu avanturu kreću princ i sviračica, uz podršku dve smešne skitnice. Kroz mnoštvo obrta, dobro na kraju trijumfuje nad zlom.

Uloge u ovoj zanimljivoj predstavi tumače Teodora Pavlović, Lazar Rapaić, Nikola Savić, Irena Nikolić, Anđela Mladenović i Lazar Dragutinović. Režiju potpisuje Simonida Gavrić, a muziku Aleksandar Gubijan.

Predstava je obogaćena zanimljivom scenografijom, originalnim kostimima, kao i muzikom i plesom koji će dodatno doprineti bajkovitoj atmosferi.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 200 dinara na blagajni Ustanove Centar za kulturu grada Bora radnim danima od 8 do 14 časova. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj telefona: 030/424-546.

Predstava se ne preporučuje uzrastu mlađem od pet godina.