Deo Bora i dalje bez grejanja, skraćeni časovi u srednjim školama

1
708

Deo grada Bora i dalje je bez grejanja zbog proboja magistrale “B” vrelovoda, iza Sportskog centra.

Radnici borske Toplane radili su tokom noći na sanaciji ovog kvara, ali on još nije otklonjen pa su bez grejanja i dalje naselja Novi gradski centar i Metalurg.

Grejanje nemaju ni Dom zdravlja, Sportski centar i borske srednje škole u kojima su zbog hladnih radijatora danas skraćeni časovi.

Korisnici na adresama u ulici 9. Brigade – brojevi 5, 7, 9 i 11, takođe nemaju grejanje.

1 KOMENTAR

 1. Poštovana gospodo,
  zar opštinski budžet za 2018. nije imao para da biste mogli da planirate zamenu, očigledno dotrajalog vrelovoda, od lokacije BS JPetrol do kraja karting staze. Pa ceo taj deo ste “preorali”, i to u sezoni grejanja. Da li ste vi zaboravili da građani plaćaju “isporučenu” toplotnu energije.
  Pošto među Vama ima pismenih mašinskih inženjera, sračunajte koliko je KW el energije/m2 utrošeno za grejanje stanova dok ste vi opravljali taj vrelovod.
  Nimalo niste fer prema ljudima koji vam obezbeđuju egzistenciju, ili nemate tim (ljude) koji mogu da malo dugoročnije planiraju, sagledaju problematiku, poučeni iskustvom.
  Kad su Kinezi od Sose tražili da im pokaže plan poslovanja RTB za 2019. 2020. i 2021. godinu, on je rekao da nema i platio silne pare (“ne pitam koliko košta”) da im Institut tj. specijalista opšte prakse to na brzinu napravi (da ne kažem sklepa..
  Ista škola kao i kod Vas.
  Šta je sa donacijama od Nemaca, jesu li realizovani radovi? Jesu , manje od polovine planiranog obima! jeste li tražili i naš našli odgovornog za to?
  Bor, 20.12..2018,godine

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime