„DM Style“ novi frizersko-kozmetički salon u Boru

Bor je dobio novi frizersko-kozmetički salon “DM Style 030”, koji pruža usluge za muškarce i žene po izuzetno povoljnim cenama.

Gotovo da nema žene koja se nije našla u situaciji kada treba da se dotera u rekordno kratkom roku, a nema ideju šta će uraditi sa kosom. Upravo za ovakve situacije iskusan i stručni kadar salona „DM Style“ uvek ima rešenje.

U novom borskom frizersko-kozmetičkom salonu možete dobiti najkvalitetnije usluge šišanja za žene i muškarce, izrada modernih i svečanih frizura, usluge bojenja kose i izvlačenje pramenova.

Pored do tančine usavršenog znanja o aktuelnim tehnikama šišanja, u ovom salonu posebno vode računa o vrsti i kvalitetu preparata koji se koriste za farbanje kose, završnih sprejeva, gelova i lakova, sve do šampona za pranje i negu kose.

I kad vam je potrebna profesionalna šminka za sve vrste svečanih prilika ili želite da imate kvalitetnu dnevnu ili večernju šminku takođe se možete obratiti u salonu „DM Style“.

Kvalitetna i profesionalna kozmetiku, koja se koristi u ovom salu lepote trajaće celi dan i noć.

Da bi vam koža bila lepša, nežnija, mekša i negovanija, ali i da bi se dobio osećaj potpune čistoće, „DM Style“ u Boru pruža i usluge depilacije.

Profesionalnim pristupom ovaj salon pokazuje da kvalitetna nega kose i kože ne mora biti preterano skupa.

Frizerski salon „DM Style“ nalazi se u ulici Generala Pavla Ilića 4/16 (preko puta WinWin-a), a otvoren je svakim radnim danom od 9 do 17 sati, a subotom od 8 do 14 sati.

Brojevi telefona za rezervaciju termina i više informacija su: 0637897422 (frizerka Sneža) i 063410479 (kozmetičarka Divna).

[flickr_set id=“72157667796190887″]