Druga borska humanitarna „Reklamijada“

U Borskom bioskopu „Zvezda“, večeras u 20 sati počinje trodnevna humanitarna manifestacija „Reklamijada“ sa koje će sav prihod biti preusmeren za lečenje borskog mališana Save Đokića. Cena ulaznice je 100 dinara.

reklamijada-2014

U Boru se drugi put organizuje humanitarna Reklamijada sa ciljem prikupljanja novčane pomoći za lečenje borske dece. Organizatori i ovog puta su „Marketing Workshop“ – Marketing radionica Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Centar za kulturu Opštine Bor, Kancelarija za mlade Opštine Bor, Crveni krst Zaječar – Povereništvo Bor, Asocijacija eksperata poslovnog i industrijskog menadžmenta Srbije (AEPIMS) i Alternativa Bor.

Koristeći ideju Marketing radionice Ekonomskog fakulteta u Beogradu, odlučili smo da organizujemo manifestaciju pod nazivom ,,Reklamijada” koja će biti održana 3. 4. i 5. marta sa početkom u 20 časova u bioskopu „Zvezda“ u Boru. Ovo je humanitarna manifestacija i sav prikupljeni novac od prodatih ulaznica biće uručen roditeljima Save Đokića. Ovom mališanu je hitno potrebna finansijska pomoć u cilju odlaska u Rusiju i realizacije genske terapije matičnim ćelijama koja ukupno košta 60.000 evra, kaže se u pozivnom pismu organizatora.

Reklamijada je Humanitarna manifestacija na kojoj se tokom dvočasovnog programa prikazuju najinteresantnije i najkreativnije domaće i strane reklame u odabiru Marketing Workshop-a (Marketing radionica Ekonomskog fakulteta u Beogradu). Svake godine, uz finansijsku podršku Ekonomskog fakulteta i brojnih sponzora, organizuje se Tradicionalno veče Posvećeno reklamama na Ekonomskom fakultetu.

Svake godine ovaj događaj izaziva veliko interesovanje kako među mladima i medijima tako i među svim ostalim ljubiteljima dobrih reklama.