Film „Južni vetar 2: Ubrzanje“ na repertoaru bioskopa „Zvezda“ u Boru

Na repertoaru borskog bioskopa „Zvezda“, u periodu od 4. do 9. novembra biće film „Južni vetar 2: Ubrzanje” u terminima od 17.30 i 20 sati.

SINOPSIS

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okrilje zakona. Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove.

Trajanje: 127 minuta
Žanr: Drama, krimi, triler.
Uloge: Miloš Biković, Jovana Stojiljković, Zachary Bacharov.
Režiser: Miloš Avramović

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno.

Cena ulaznice 300 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu i cena ulaznice je 250 dinara. Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

Telefoni za informacije :
– Centar za kulturu – 030/424-546 od 8 do 14 sati.
– Bioskop „Zvezda“ – 030/421-259 od 16 do 21 sat.

Napomena: Bioskopski repertoar je podložan promenama.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu „Zvezda“ redukovan je na 50% kapaciteta po projekciji.

Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu „Zvezda“. Obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru na ulasku u bioskop.