Filmovi „Južni vetar 2: Ubrzanje“ i „Večni“ na repertoaru borskog bioskopa

Na repertoaru bioskopa „Zvezda“ od 11. novembra do 16. novembra biće filmovi „Južni vetar 2: Ubrzanje“ u terminima od 16 i 18.30 sati i film „Večni“ u terminu od 21 sat.

Južni vetar 2: Ubrzanje

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okrilje zakona. Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove.

Večni

Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina, njih okupljaju Božanski (Celestials) da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti (Deviants). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno.

Cena ulaznice je 300 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu i cena ulaznice je snižena na 250 dinara. Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

Telefoni za informacije :
– Centar za kulturu – 030/424-546 od 8 do 14 sati.
– Bioskop „Zvezda“ – 030/421-259 od 16 do 21 sat.

Napomena: Bioskopski repertoar je podložan promenama.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu „Zvezda“ redukovan je na 50% kapaciteta po projekciji.

Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu „Zvezda“. Obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru na ulasku u bioskop.