Fudbalski klub Bor 1919 nastavlja saradnju sa Ziđinom, sponzorstvo vredno dva miliona dinara

Predstavnici kompanija u sastavu Ziđin Majning Grupe potpisali su danas novi ugovor o sponzorstvu sa Fudbalskim klubom „Bor 1919“, najstarijom sportskom organizacijom u gradu bakra. Vrednost novog ugovora iznosi dva miliona dinara, a kompanije Srbija Ziđin Koper i Srbija Ziđin Majning, izdvojile su po milion dinara za podršku klubu.

Dragan Janošević, predsednik FK „Bor 1919“, izrazio je zadovoljstvo zbog nastavka sponzorstva i istakao planove za korišćenje dobijenih sredstava.

Dragan Janošević

„Novac ćemo usmeriti u razvoj kluba i infrastrukture za omladinske selekcije. Prošle godine smo, recimo, u mlađim kategorijama imali 30-ak dece, a sada ih je preko 120. Imamo sve neophodne uslove za rad sa njima, a nova uprava kluba potrudila se da u proteklih godinu dana malo dotera i prostorije, kao i samu zgradu stadiona. I to je jedan od znakova da nećemo odustati od ideje da klub vratimo tamo gde mu je i mesto, a to je najmanje Druga liga Srbije“, kazao je Janošević

Džou Bin, menadžer Službe za korporativnu i društvenu odgovornost Srbija Ziđin Majninga, naglasio je značaj podrške klubovima koji okupljaju mlade talente.

Džou Bin

„Srbija Ziđin Majning predstavlja lidera na srpskom rudarskom tržištu, a od svog osnivanja usmerena je na rudarstvo koje će doprineti razvoju društva, a posebno lokalne zajednice u Boru. Jedan od stubova našeg rada su aktivnosti za razvoj i dobrobit dece, zato su naša ulaganja prvenstveno usmerena na unapređenje obrazovanja i uslova rada obrazovnih institucija, kao i sportskih klubova i organizacija koje okupljaju veliki broj dece. Jedan od sportskih klubova sa kojim smo započeli saradnju prošle godine je Fudbalski klub Bor 1919. Nadamo se da će uz ovogodišnju pomoć ovaj klub biti u prilici da omogući bolje uslove za rad i privuče što više dece da mu se priključe, da obezbedi kvalitetnije treninge i opremu, a pre svega da doprinese da mladi fudbaleri ostanu fokusirani na sport, da ostvare više pobeda i boljim rezultatima plasiraju ovaj klub u viši rang takmičenja“, izjavio je Bin.

Feng Kui

„Srbija Ziđin Koper nastoji da ulaganjem u sport motiviše borske fudbalere da ostvare što bolje rezultate u predstojećoj sezoni“, rekao je predstavnik Kabineta generalnog direktora Feng Kui i izrazio nadu da će saradnja sa FK “Bor 1919” dugo trajati.

Saradnja između FK „Bor 1919“ i kompanija u sastavu Ziđin Majning Grupe započeta je prošle godine, kada je potpisan prvi ugovor o sponzorstvu iste vrednosti. Ova podrška će omogućiti klubu da dalje unapredi rad sa mladim talentima i ostvari uspehe na fudbalskom terenu.