Glasno za omladinu: Na borskoj političkoj sceni potrebna su nova, mlada lica

Grupa građana „Glasno za omladinu” sazvala je konferenciju za medije na kojoj su pozvali građane Bora da u nedelju, 3. aprila izađu na birališta i glasaju za svoju budućnost.

Prema rečima Vladimira Stojičevića, nosioca liste „Mladi u Bor(bi) za opstanak Bora i okolnih sela! – Vladimir Stojičević”, Grupa građana „Glasno za omladinu” jedini je politički akter u Boru koji nema svoje prostorije, te se iz tog razloga obraćaju građanima Bora na platou Doma kulture.

„Obraćamo se našim sugrađanima ovde sa platoa ispred Doma kulture, Doma svih građana Bora koji je uzurpiran od strane pojedinaca iz lokalne vlasti. Obećavamo vam da će nakon 3. aprila ovaj Dom ponovo biti dom mladih, dom svih omladinaca, bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju”, ističe Stojičević.

On je ispred Grupe građana „Glasno za omladinu” pozvao sve građane Bora da u nedelju, 3. aprila izađu u što većem broju, jer, kako kaže, što je veća izlaznost to je i veća mogućnost da dođe do promene.

„Na političkoj sceni grada Bora su potrebna nova lica, mi smo mladi ljudi, želimo da se glas mladih u Skupštini grada čuje i da konačno dođe do promene. 3. aprila glasamo za budućnost, glasamo za mlade, glasamo za broj 9”, poručuje Stojičević.