Gradonačenik održao redovni prijem sa građanima

0
1015

Predstavnici lokalne samouprave održali su danas redovni nedeljni sastanak sa Boranima kako bi u neposrednom kontaktu sagledali i rešili probleme sa kojima se građani svakodnevno suočavaju.

Sa Boranima koji su zakazali prijem razgovarao je gradonačelnik Aleksandar Milikić sa saradnicima iz Gradskog veća, instititucija i javnih i javno-komunalnih preduzeća.

“Građani uglavnom dolaze zbog problema iz komunalne oblasti, pravno-imovinskih odnosa preko socijalnih pitanja i pomoći njima lično ili deci. Dobro je da smo danas, zajedno sa službama grada Bora i našim sugrađanima, pronašli rešenje za veliki deo ovih pitanja. Mi ćemo i u narednom periodu raditi ovakve prijeme sa ciljem da pomognemo našim sugrađanima”, kazao je Milikić.

Prvi čovek grada je istakao da kada problemi sa kojima građani dolaze nisu u nadležnosti lokalne samouprave, oni se upućuju na nadležne organe, institucije ili preduzeća i da u tim slučajevima grad Bor posreduje kako bi se sporna pitanja što pre rešila.

Prijemi građana se redovno održavaju svake subote u zgradi Skupštine grada, a periodično i u gradskim i seoskim mesnim zajednicima.

Do sad je odrđamo tridesetak prijema, a većina problema sa kojima su se Borani obratili lokalnoj samoupravi su uspešno rešeni u korist građana.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here