Hladni radijatori u više borskih ulica

Zbog izvođenja radova na više mesta u gradu danas će kratko bez grejanja biti stanari u delovima Pirotske i Negotinske ulice, pojedini korisnici u ulicama 3.oktobar, 28.mart, kao i stanari u Kosovskoj i ulici Hajduk Veljka.

 

Kako su nas obavestili nadležni iz Javnog komunalnog preduzeća „Toplana“ u Pirotskoj 1, ekipe ovog preduzeća danas rade na sanaciji toplovodne mreže, u priključnoj šahti. Zbog toga se prekid u isporuci toplotne energije očekuje u delovima Pirotske i Negotinske ulice.

U ulici 3.Oktobar broj 87 radi se na izmenjivaču toplote u podstanici , a zbog ovih radova stanari te i stambene zgrade na broju 85 ostaće nakratko bez grejanja.

Radnici toplifikacije angažovani su danas i na sanaciono-građevinskim radovima na adresi Hajduk Veljka broj 2, zbog čega prekid u isporuci toplotne energije imaju korisnici u Kosovskoj, ali i u ulici Hajduk Veljka, i to parni brojevi od 2 do 14.

Sanira se i vrelovodna mreža u ulici 28. marta broj 11, zbog čega prekid u isporuci toplotne energije imaju korisnici u toj ulici na brojevima 11, 13 i 15.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje,  kažu u JKP „Toplana“, očekuje se u toku dana.