“Holographic Human Element” i “Stereo banana” ove nedelje u borskom klubu “Darkwood”

0
103

Ove nedelje u kultnom borskom klubu “Darkwood” očekuju nas uzbudljivi nastupi dva odlična benda – pobednika prošlogodišnje zaječarske Gitarijade “Holographic Human Element” (u sredu 25. februara) i genijalnog dvojca iz Niša “Stereo banana” (u petak 27. februara).

hhe

“Holographic Human Element” svira eksperimental i modernu klasiku protkane elementima “New Age”-a i progresivnog post-roka i budi u vama ono što je vrh Gausova krive zakopao duboko ispod slojeva prosečnosti. Ovaj bend vodi na jedinstven put uvida u sopstvene osećaje.

“Holographic Human Element” čiji članovi dolaze iz raznih gradova Bosne i Hercegovine, postoji od 2011. godine, ali tek od polovine 2013. godine počinju sa nastupima.

Prošle godine su se takmičili na 48. zaječarskoj Gitarijadi i osvojili su prvu nagradu po izboru međunarodnog žirija.

“Holographic Human Element” nastupa u sredu 25. februara u borskom klubu “Darkwood” od 20 sata. Cena ulaznice je 200 dinara.

stereo-banana

Apsolutno genijalni dvojac iz Niša “Stereo banana” čine dva momka koji sebe zovu Naopak (MC) i Nemus (muzička podloga). Izvode muziku u rasponu od hip – hopa, koji dominira, preko breakbeat-a i reggaea do funka.

U opisu na njihovoj Fejsbuk stranici stoji: “To, igranje rečima i notama, ne može niko osim njih. Oni su najgori, ali zato su i najbolji. Oni su propalice i budale isto toliko koliko su i geniji. Oni su i kurve i makroi u isto vreme. Oni su brži od metka, ali su i sporiji od kornjače. Oni sve vide, ali ne koriste oči. Oni su oči. Oni su Stereo Banana.”

Nastup “Stereo banane” u “Darkwood”-u je u petak 28. februara od 22 sata. Cena ulaznice je 250 dinara.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime