Hotel „Jezero“ dobija Spa centar

U hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru za dve nedelje biće završena rekonstrukcija saune i bazena čime će se ponuda najvećeg turističkog objekta u Boru značajno poboljšati.

Hotel Jezero - Borsko Jezero

Posle prve faze renoviranja hotela koja je obuhvatala uređenje soba, enterijera i eksterijera, kao i neposredne okoline hotela, na red su došli bazen, sauna i prostorije za masažu koji čine objedinjenu uslugu spa centra.

Kako kažu u RTB-u, koji gazduje ovim turističkim biserom, novi sadržaji biće dostupni za koriščenje svim zainteresovanim posetiocima, a ne samo gostima hotela.

Prema najavama, cene usluga biće promotivne i pristupačne onima koji žele da se opuste i uživaju u onome što pruža moderan spa centar.

Hotel „Jezero“ je nakon desetogodišnje pauze počeo sa radom 6. avgusta na dan rudara. Rekonstrukcija je trajala 3 meseca i za prvu fazu potrošeno je 2,9 miliona evra.

U okviru prve faze rekonstrukcije, renovirano je svih 111 soba i 10 apartmana, a novi izgled dobile su i banket-sala, kuglana, otvoreni i pansionski restoran, bar sa terasom, kuhinja, ulazni hol, panoramski lift i recepcija, koju krasi akvarijum dugačak tri i po metra.