Humanitarni turnir „Odbojka iz bloka“ na Borskom jezeru

Prvi humanitarni turnir „Odbojka iz bloka“ u Boru biće organizovan u subotu, 27. jula na plaži „Tropski bar“, odnosno ispred kafea „Plaža“ na Borskom jezeru.

Turnir u odbojci na pesku organizuje humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ koja od 2005. godine pomaže ugroženim višečlanim porodicama širom Balkana.

Za 14 godina rada ova organizacija je prikupila gotovo 4 miliona evra i pomogla je više od 3.000 porodica.

Cilj organizovanja turnira na Borskom jezeru je prikupljanje sredstava kako bi se pomoglo porodicama na način koji je njima najpotrebniji – renoviranje kuća, kupovinom životinja za uzgoj, nabavkom poljoprivredne mehanizacije, nameštaja, bele tehnike i drugi vidovi pomoći, sve u cilju olakšavanja života onima prema kojima život nije blagonaklon.

Na turniru će se nadmetati četvoročlani timovi, a kotizacija po ekipi je 600 dinara.

Pravna lica sa teritorije grada Bora koja doniraju više od 7.000 dinara organizacija „Srbi za Srbe“ će izgraditi baner, koji ce biti istaknut tokom trajanja turnira.

Početak takmičenja je u 14 sati.

Više informacija o samom turniru i humanitarnoj akciji mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona: 0692496304 (Aleksandar Štrbac), 0658084835 (Vido Mladenović) i 0616882683 (Sreten Badža).