Humanost na prvom mestu: „Grobari“ uručili donaciju borskoj bolnici

Donacija u vidu ćebadi uručena je danas dečijem odeljenju Opšte bolnice u Boru.

domacija-grobara

Navijači Partizana u Boru uručili su danas skromnu donaciju u vidu ćebadi dečijem odeljenju borske bolnice. U dogovoru sa Upravom Opšte bolnice u Boru, donirana je ćebad koja je u ovom momentu bila neophodna dečijem odeljenju.

Danas smo posetili dečije odeljenje i doneli jednu skromnu donaciju koja im je bila neophodna. U akciji su učestvovali navijači Partizana u Boru, a uručili smo 10 prekrivača. Ovom akcijom hteli smo da pokažemo da nismo huligani, kako nas uglavnom nazivaju, već da smo humani i da smo ljudi, pre svega, rekao je jedan od predstavnika Grobara u Boru, Marko Stanojević.

Na dečijem odeljenju kažu da je svaka donacija izuzetno značajna.

U ime svih zaposlenih na dečijem odeljenju i u ime naših malih pacijenata, zahvaljujem se grupi navijača Partizana koji su danas došli i za našu dečicu donirali lepu ćebad koja će im dobro doći. Mi, nažalost, kuburimo sa raznim stvarima na odeljenju, pa nam svaka donacija puno znači, rekla je dr Branka Badža, pedijatar na dečijem odeljenju Opšte bolnice u Boru. 

Borskim Grobarima ovo je druga akciju u nizu od početka godine. Oni su učestvovali i u akciji dodele paketića, koja je bila u saradnji sa Mesnom zajednicom „Mladost“ gde je 30 paketića uručeno socijalno ugroženoj deci. Kako su rekli predstavici ove navijačke grupe u Boru, pridružiće se i akciji koju su pokrenuli Grobari, a radi se o prikupljanju pomoći u vidu garderobe i igračaka za svu siromašnu decu sa Kosmeta.