Internacionalni simpozijum o ekološkom menadžmentu [NAJAVA]

0
31

U periodu od 2. do 4. oktobra održaće se šesti Internacionalni simpozijum o ekološkom menadžmentu i menadžmentu tokova materijala u organizaciji katedre za menadžment, Tehničkog fakulteta u Bor.

Ilustracija
Ilustracija

Više od 60 eminentnih stručnjaka iz oblasti ekološkog menadžmenta, cirkularne ekonomije i operativnog menadžmenta nulte emisije najavilo je svoj dolazak na ovogodišnji EMFM 2016.

U ulozi plenarnih predavača naći će se: prof. dr Peter Šulte sa Instituta za evropske poslove (INEA) iz Nemačke, prof. dr Šefket Goletić sa Mašinskog fakulteta u Zenici, prof. dr Kornelija Lazani sa Univerziteta Obuda iz Budimpešte, Miljana Ćosić sa nemačkog Univertiteta u Triru i Milica Arsić sa borskog fakulteta.

IMKSM16-3
Ilustracija

Paralelno sa ovim skupom, u periodu od 2. do 6. oktobra, organizovaće se i letnja škola za master i PhD studente, pod nazivom “Ekološko preduzetništvo: upravljanje inovacijama za tehničko-tehnološke proizvode i intelektualno vlasništvo”.

fakultet-bor

Nakon toga, od 6. do 9. oktobra, planirana je radionica za pisanje studija slučaja za profesore sa univerziteta koje pokriva Rešica mreža. Na radionici će učestvovati 10 eminentnih profesora iz ove mreže. Tokom ova tri dana oni će posetiti odabrane kompanije u Srbiji, analizirati njihovo poslovanje i na osnovu analiza formirati studije slučaja.

Svi produkti datih analiza biće korišćeni u nastavi svih 16 univerziteta Rešica mreže, ali će biti dostupni i predstavnicima samih kompanija.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here