Izabran novi dekan Tehničkog fakulteta u Boru

1
169

Većinom glasova, na Savetu Tehničkog fakulteta u Boru, danas je nakon trećeg kruga konačno odabran novi dekan jedine državne visokoškolske institucije u ovom delu zemlje. Pored dekana izglasano je i celokupno novopredloženo rukovodstvo, i to prodekani za nastavu, finansije i naučno-istraživački rad (NIR). 

Foto: www.tfbor.bg.ac.rs / Prof. dr Nada Štrbac – druga sleva

Dr Nada Štrbac, redovni profesor na Odseku za metalurško inženjerstvo, većinom glasova na Nastavno-naučnom (NN) veću predložena je za novog dekana borskog fakulteta.

Sa 15 glasova za i jednim protiv, Savet Tehničkog fakulteta u Boru usvojio je ovakav predlog NN veća i profesorki Nadi poverio mandat dekana u trajanju od 2,5 godine do raspisivanja novih izbora.

Za svoje saradnike profesorka Štrbac predložila je profesora Radoja Pantovića, za prodekana za finansije, profesora Dejana Tanikića, za prodekana za NIR i profesora Dragana Manasijevića, za prodekana za nastavu.

1 KOMENTAR

  1. Profesorki dr sc Nadi Štrbac, novoizabranoj dekanici Tehničkog fakulteta u Boru, Univerziteta u Beogradu čestitam joj na izboru i na ukazanom poverenju koleginica i kolega, u prvom redu, i želim joj uspeh u radu njoj lično i napredak Tehničkog fakulteta. Sa srećom!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime