„Izložba odbijenih zakona“ danas u Boru

U ponedeljak, 22. oktobra na platou Doma kulture Borani će imati priliku da vide „Izložbu odbijenih zakona“ koju su pripremili mladi stranke „Dosta je bilo“ (DJB).

Izložba će biti postavljena na otvorenom, uz glavnu gradsku ulicu u vremenu od 12 do 18 časova.

Iz DJB kažu da će na izložbi će biti predstvaljeni predlozi zakona koje je od 2016. godine do danas poslanička grupa ove stranke podnela Narodnoj skupštini Republike Srbije.

„Dođite da se uverite koje je sve predloge zakona ova vlast odbila da prihvati, ne zato što su to loši predlozi, veća samo zato što dolaze od nas“, kažu iz „Dosta je bilo“.

Nakon izložbe, od 18 sati biće održana tribina na kojoj će biti predstavljen predlog zakona o Kosovu. Na tribini će govoriti predsednik stranke „Dosta je bilo“ Dr Branislav Mihajlović i predsednik programskog saveta Saša Radulović.

„Pozivamo vam da dođete i iz prve ruke se informišete šta smo to napisali u predlogu zakona o Kosovu, na koji način želimo da rešimo sadašnju pat poziciju u kojoj su se zaglavili sadašnja vlast i kosovski Albanci, a takođe vas informišemo o našoj platformi o Evropskoj uniji i Evropi“, poručuju iz DJB.

„Takođe pozivamo i ljude iz vlasti iz našeg grada da dođu i čuju šta to imamo da predložimo i sami se uvere u naše dobre namere i uvide da njihovi vlastodršci u Beogradu ne rade za narod već samo za sebe. Sa velikim zadovoljstvom pozivamo i Borsku opoziciju da dođu i pogledaju izložbu, a kasnije sa nama učestvuju u tribini“, navode u DJB.