Izvinjenje policije građanima: Stižu tablice, uskoro bez čekanja

Vozači koji poslednjih dana menjaju tablice iz pojedinih policijskih stanica, među kojima je i knjaževačka, vraćaju se – praznih ruku. U Knjaževcu tokom vikenda hitno će biti rešeni svi zahtevi za izdavanje tablica.

Zbog nestašice tablica u policijskim upravama u Novom Sadu i Čačku, kao i u policijskim stanicama Knjaževac, Vlasotince, Aleksinac, Kraljevo i Vranje poslednjih desetak dana nisu izdavane tablice.

Zbog nedovoljnih količina tablica u Ministarstvu unutrašnjih poslova bili su prinuđeni da  u saradnji sa Zavodom za izradu novčanica i kovanog novca obezbede dodatne količine tablica.

Tako će danas po hitnom postupku biti rešeni svi zahtevi u policijskim upravama u Novom Sadu i Čačku i u policijskim stanicama Vlasotince i Aleksinac, a narednih dana i u ostalima.

“Po hitnom postupku biće rešeni svi zahtevi građana tokom vikenda u Policijskoj stanici Knjaževac, a početkom nedelje i u policijskim upravama u Kraljevu i Vranju. Od naredne nedelje takođe očekuje se da sve policijske uprave imaju dovoljno tablica, čime će ovaj problem biti u potpunosti prevaziđen. Izvinjavamo se svim građanima koji su prethodnih dana čekali na izdavanje registarskih tablica“, istakla je Zorica Kasalica, načelnica Uprave za upravne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova.