Izvinjenje policije građanima: Stižu tablice, uskoro bez čekanja

0
405

Vozači koji poslednjih dana menjaju tablice iz pojedinih policijskih stanica, među kojima je i knjaževačka, vraćaju se – praznih ruku. U Knjaževcu tokom vikenda hitno će biti rešeni svi zahtevi za izdavanje tablica.

Zbog nestašice tablica u policijskim upravama u Novom Sadu i Čačku, kao i u policijskim stanicama Knjaževac, Vlasotince, Aleksinac, Kraljevo i Vranje poslednjih desetak dana nisu izdavane tablice.

Zbog nedovoljnih količina tablica u Ministarstvu unutrašnjih poslova bili su prinuđeni da  u saradnji sa Zavodom za izradu novčanica i kovanog novca obezbede dodatne količine tablica.

Tako će danas po hitnom postupku biti rešeni svi zahtevi u policijskim upravama u Novom Sadu i Čačku i u policijskim stanicama Vlasotince i Aleksinac, a narednih dana i u ostalima.

“Po hitnom postupku biće rešeni svi zahtevi građana tokom vikenda u Policijskoj stanici Knjaževac, a početkom nedelje i u policijskim upravama u Kraljevu i Vranju. Od naredne nedelje takođe očekuje se da sve policijske uprave imaju dovoljno tablica, čime će ovaj problem biti u potpunosti prevaziđen. Izvinjavamo se svim građanima koji su prethodnih dana čekali na izdavanje registarskih tablica“, istakla je Zorica Kasalica, načelnica Uprave za upravne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime