Kompanija „Tekijanka“ obezbedila poklone za prvorođene bebe u novoj godini

Predstavnici kompanije „Tekijanka“ uručili su vredne pakete prvim bebama rođenim u borskom porodilištu u novoj godini.

 

Nakon više od 500 podeljenih novogodišnjih slatkih paketića za mališane u opštinama u kojima posluje, porodična kompanija Tekijanka i ove godine nastavlja sa tradicijom deljenja poklon bebi-paketa za prvorođene bebe u Novoj godini.

U borskom porodilištu su u trenutku uručenja poklona bile četiri bebe, a prvorođena beba u 2018. godini je od Tekijanke dobila i novčanu poklon-čestitku u iznosu od 30000 dinara.

„Ove bebe su početak godine učinije još lepšim, a na nama je da ih darujemo i olakšamo njihovim majkama bar početak majčinstva“, kažu iz „Tekijanke“.

Majke prvorođenih beba u 2018. godini imale su samo reči hvale za gest ove kompanije, uz isticanje toga da je svaki poklon dobrodošao, ali da je sam znak pažnje najvredniji.

Predstavnici ove kompanije su, osim u Boru, iste poklon pakete, ali i novčani iznos, spremili i za ostale opštine istočne Srbije u kojima posluju.

U Tekijanka supermarketima u toku je velika Božićna akcija, a naredna tradicionalna aktivnost koja nas očekuje iz ove kompanije, jeste tradicionalno lomljenje česnice sa zlatnikom za najsrećnijeg mališana. Lomljenje česnice se održava u crkvi na kraju Božićne liturgije.