Kompanija Ziđin donirala vozilo predškolskoj ustanovi Bambi u Boru

0
1781

Kompanija “Srbija Ziđin Bor Koper” (Serbia Zijin Bor Copper) donirala je danas predškolskoj ustanovi “Bambi” neophodno dostavno vozilo koje će olakšati dostavu hrane borskim vrtićima.

Ključeve novog vozila direktorki “Bambija” Ljiljani Radičević uručio je Ling Deksi (Dexi), zamenik generalnog direktora Kompanije.

On je na prigodnoj ceremoniji upriličenoj ovom prilikom istakao da Srbija Ziđin Bor Koper kao društveno ogovorna kompanija brine o potrebama lokalne zajednice i podsetio na nedavnu donaciju savremeni uređaj za razbijanje kamena u bubregu borskoj Opštoj bolnici.

“Srećni smo što sada možemo da pomognemo ustanovi za decu „Bambi“ i mislimo da deca zaslužuju posebnu pažnju jer su nada lokalne zajednice i budućnost zemlje. U tome delimo mišljenje sa ministrom rudarstva i energetike Aleksandrom Antićem, koji takođe brine o najmlađima. Zbog toga nam je veliko zadovoljstvo što smo obdaništima u Boru donirali korisno vozilo i na taj način pomogli deci, njihovim vaspitačima i lokalnoj zajednici. Kompanija se trudi da uvek radi za dobrobit zajednice, pa će se donacije nastaviti. Posebno mi je zadovoljstvo i čast što u ime kompanije Srbija Ziđin Bor Koper danas mogu da uživam u radosti darivanja i to u društvu onih koji umeju najiskrenije da se raduju – u društvu dece. Želim svima sve najbolje u 2020. godini”, rekao je Dexi.

U ime dece, roditelja i vaspitača, direktorka predškolske ustanove „Bambi“ zahvalila se za vrednu donaciju i istakla da će vozilo biti na usluzi svim obdaništima u Boru i od velike koristi prilikom distribucije obroka mališanima, s obzirom na to da se hrana za njih i vaspitače priprema na jednom mestu, a vrtića ima šest.

“Ovim gestom i vrednim poklonom Srbija Ziđin Bor Koper dokazala je da je društveno odgovorna kompanija koja prepoznaje potrebe na lokalu, ali je i pokazala empatiju prema deci. Vozilo koje smo dobili na poklon će podići kvalitet rada i usluga predškolske ustanove „Bambi“, u čijim vrtićima je ukupno 1.150 dece. U toku je izrada projekta za još jedan objekat površine tri hiljade metara kvadratnih, sa svim pratećim sadržajima, jer imamo i 260 mališana na listi čekanja za mesto u nekom od vrtića”, kazala je Radičević.

Ona je istakla da su vrata obdaništa širom otvorena i za decu radnika Kompanije iz Kine i čestitala je prijateljskom narodu Kinesku novu godinu i poželela svima sreću, zdravlje i poslovni uspeh.

(Bor030 / Kolektiv)POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime