Koncert Goce Tržan u četvrtak

0
120

Popularna pevačica Goca Tržan nastupaće u četvrtak, 20. jula, u okviru programa svečanog otvaranja renovirane Popove plaže u Zaječaru.

Foto: Print Screen – Spot za pesmu Strašilo

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić izjavio je da je koncert poklon Zaječarcima i da iz gradskog budžeta nisu potrošena sredstva.

„Važno je reći da je ovaj koncert poklon svim građanima sa nadom da ćemo grad Zaječar zajedničkim snagama što pre oporaviti. Za ovaj koncert nisu izdvojena nikakva sredstva iz budžeta grada Zaječara. Jedino što je plaćeno su putni troškovi benda, koje su sponzorisali naši gradski mali privrednici i ni dinar više“, naglasio je Ničić.

Kupalište i sportsko-reakreativni kompleks Popova plaža se od sredine juna intenzivno uređuju. Ovaj kompleks izgrađen je pre jedne decenije tokom prethodnog Ničićevog mandata i predstavljao je omiljeni gradski kutak Zaječaraca i gostiju iz drugih mesta.

Foto: www.zajecar.info

Od 2013. godine kompleks je polako propadao da bi ove godine nakon ponovnog izbora Boška Ničića za gradonačelnika počelo vraćanje starog sjaja Popovoj plaži.

Program povodom otvaranja renovirane Popove plaže zakazan je za četvrtak, 20. jula, sa početkom od 21 sat.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime