Košarkaši “Zicera” savladali ekipu iz Merošine

Košarkaši KK “Zicer” iz Bora savladali su na svom parketu u trećem kolu Druge muške regionalne lige “Istok” ekipu KK “Vukovi” iz Merošine rezultatom 76:53 (16:16, 17:19, 19:09, 24:09), čime je borska ekipa zauzela 2. mesto na tabeli, odmah ispod ekipe “Đerdap”.

kk-zicer-vukovi-2014

U trećem kolu Druge muške regionalne lige “Istok” ekipa Zicera porazila je ekipu KK “Vukovi” iz Merošine sa 24 poena razlike i time ostvarila svoju drugu pobedu u ovoj ligi nakon poraza koji je ova ekipa pretrpela u prethodnom kolu od ekipe KK “Mladost” iz Zaječara.

Borski tim utakmicu je započeo slabijom odbranom i opuštenijom igrom u napadu, što je rezultiralo vođstvom gostujuće ekipe na poluvremenu rezultatom 33:35.

Igra borskih košarkaša popravila se tek u drugom poluvremenu, kada je ekipa Zicera boljom odbranom i boljim napadom uspela da nadigra protivnike i napravi veliku razliku na kraju utakmice.

U narednom kolu KK “Zicer” je slobodan, da bi se već u 5. kolu ovaj košarkaški tim sastao sa trenutno prvoplasiranom ekipom KK “Đerdap” iz Kladova.

KK “Zicer”: Nikolić, Mijatović, Kocić, Pajkić, Kulić, Bogdanović, Vasiljević, Radivojević, Stanković, Buljan, Gligorijević, Petrović

KK “Vukovi”: Stevanović J., Živković, Petrović, Miladinović, Pepić, Stevanović P., Mitić, Vulović.

Utakmicu su sudili Pavlović i Ristić.