KOŠARKAŠKI SPEKTAKL: Borske košarkašice u subotu dočekuju beogradski „Partizan“ [NAJAVA]

Košarkašice ŽKK „Bor“ odigraće u subotu, 24. januara od 19 časova utakmicu 15. kola Prve ženske košarkaške lige Srbije protiv šestoplasirane ekipe ŽKK „Partizan“ iz Beograda. Utakmica će se odigrati u velikoj hali JU „Sportski centar Bor“, a iz uprave borskog kluba pozivaju na što veću masovnost.

ŽKK "Bor"- ŽKK "Partizan"

Nakon prošlonedeljne neočekivane pobede protiv trećeplasirane ekipe iz Vrbasa, borske košarkašice nastavljaju borbu za opstanak u najkvalitetnijoj ženskoj ligi u zemlji.

Ovoga puta Borankama će se suprostaviti ekipa beogradskog „Partizana“, koja u odnosu na borski tim ima 4 boda više, devet dobijenih utakmica i četiri poraza.

Prošlonedeljna pobeda borskih košarkašica nije donela boljitak po naš tim i dugo očekivan napredak sa 10. mesta na tabeli. Za našom ekipom zaostaju samo dve ekipe od ukupno 12, pa bi naredne pobede dobro došle boljem plasmanu, s obzirom da poslednje tri ekipe na tabeli ispadaju iz takmičenja, a znamo da je cilj svake ekipe koja uđe u ovako jaku ligu što duži opstanak u njoj.