Krava pala na automobil

0
129

Posle pada marihuane “sa neba”, na red je došla i krava. Pre nekoliko dana dogodio se krajnje bizaran incident. Zaista nesvakidašnji slučaj, ali krava je “pala s neba” direktno na haubu jednog automobila u pokretu. Srećom, povređenih nije bilo, a krava je uginula na licu mesta.

krava
Foto: www.nezavisne.com

Krava se nalazila na samoj ivici litice i najverovatnije je izgubila ravnotežu i direktno pala na automobil koji je u tom trenu prolazio u podnožju, te je tako “krava pala s neba”, a ovaj slučaj desio se na jugu Francuske.

Prema pisanju lokalnog francuskog lista Frans Ble Rusijon, govedo se nalazilo na litici i najverovatnije je izgubilo ravnotežu i stropoštalo se na kola koja su u tom trenutku prolazila u podnožju.Udar je bio žestok, ali je vozač automobila uspeo da ostane neozleđen. Krava, međutim, nije bila te sreće: uginula je na licu mesta.

Krava je pala na mene kada sam izlazio iz krivine. Samo sam video njenu glavu, a zatim je usledio šok. Treba imati na umu da je ta životinja teška oko 500 kilograma. Usledio je izuzetno žestok udar, čak je jedan njen rog probio šoferšajbnu. Nije bilo šansi da je izbegnem, ispričao je vozač.

(Novosti/Bor030)

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime