Kvalitetne suknje koje se mogu univerzalno nositi i kombinovati

Modeli u kojima se kreiraju suknje skandinavskih brendova u DDG fashion asortimanu zaista su raznoliki, brojni i svaki od njih je jedinstven i neponovljiv.

Postoje prepoznatljive univerzalne varijante, koje se mogu nositi kako u svim prilikama, tako i tokom čitave godine. Decenijama popularan teksas ili „džins“ prosto ne izlazi iz mode i takve suknje su kao stvorene za udobno nošenje više sezona i tokom svih godišnji doba.

Pored toga, važno je pomenuti da organski pamuk i viskoza, ali i poliestar imaju neprolazan stil, kvalitet koji traje i obezbeđuje nežnost i ležernost u svakom povodu, uz dodatak elastina i likre. Jednostavne i lepršave suknje se često kombinuju sa bluzama u istom ili srodnom materijalu, u jednoj boji ili sa dezenom. Izbor majica uz suknju često se zasniva na svakodnevnim prilikama i šetnji, dok se za svečane događaje biraju košulje i elegantne bluze.

Za period leta veoma su tražene suknje sa karnerima, asimetričnog kroja, plisirane i izuzetno one koje se šire čitavom dužinom, od sredine ili na samom dnu i rubu modela. U svakom godišnjem dobu, suknje su sjajan izbor jer daju odlično pokrivanje nedostataka, isticanje linije tela i osećaj udobnosti i komfora za koji ne postoje granice.

Obezbeđuju ogroman broj mogućih kombinacija uz bluze, majice, udobne košulje i „crop-top“ i brojne druge odevne predmete, koji daju potpuno neverovatan izgled, stilizovanje i zadovoljstvo u svakom trenutku. U DDG fashion bogatoj ponudi nalazi se više od 150 modela suknji, među kojima sa sigurnošću svaka dama može pronaći idealan kroj, koji će stajati kao stvoren po liniji tela.

Takođe, DDG fashion ima i bogatu ponudu haljina ako se ipak odlučite za nešto elegantniju varijantu. Možete pogledati i novu kolekciju maxi, midi i mini letnjih haljina na sajtu Haljine online.