Loše vreme usporilo radove u centru Bora, režim saobraćaja biće izmenjen do 30. maja

3
960

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova radovi na izgradnji autobuskih stajališta i rekonstrukciji kolovaza u centru Bora još nisu završeni pa će izmenjen režim saobraćaja u ovom delu grada biti nastavljen do 30. maja, saopšteno je iz Javno-komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor.

Foto: I. Mitrović (Bor030 arhiva)

Iako je planirano da radovi u delu ulice Moše Pijade budu završeni za mesec dana, odnosno do sredine maja, rok je zbog lošeg vremena pomeren do kraja ovog meseca.

Saobraćaj se u zoni radova, od kružnog toka u centru do raskrsnice ulica Moše Pijade i Boška Buhe, odvija u izmenjenom režimu regulisanom privremenom verkikalnom saobraćajnom signalizacijom.

Kako je sa kolovoza skinut habajući sloj asfalta vozačima se preporučuje oprez i pažljiva vožnja.

3 KOMENTARA

  1. Gradonacelnik Bora za sada moze SE reci da revnosno obavljao svoju duznost prema gradua i gradjanima Bora. Radovi idu laganim tempom zbog vremenskih nepogoda Ali I pored svega sve sepokrece na dobro I narajmo se da ce to biti mala lepotica u novom ruhu. Milkicu tako TI BOGA cuvaj svoje dostojanstveno nemoj se lakomiti I krenuti stranputicom. SNS lako zavede I zavodi na kriv put. Lepo samo napred.
    Jos jedno molim u ime zitelje voditi racuna od sada do grejanja e sezone, nema smrzavanja. Cujem da su skolovane sefove bezrazlozno smenjivali priucenim ljudima iz sektorima nekad samo bivsi majstori na kvarovima instalacija, ostavis SE gluposti partijskih izmena.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime