Loše vreme usporilo radove u centru Bora, režim saobraćaja biće izmenjen do 30. maja

3
940

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova radovi na izgradnji autobuskih stajališta i rekonstrukciji kolovaza u centru Bora još nisu završeni pa će izmenjen režim saobraćaja u ovom delu grada biti nastavljen do 30. maja, saopšteno je iz Javno-komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor.

Foto: I. Mitrović (Bor030 arhiva)

Iako je planirano da radovi u delu ulice Moše Pijade budu završeni za mesec dana, odnosno do sredine maja, rok je zbog lošeg vremena pomeren do kraja ovog meseca.

Saobraćaj se u zoni radova, od kružnog toka u centru do raskrsnice ulica Moše Pijade i Boška Buhe, odvija u izmenjenom režimu regulisanom privremenom verkikalnom saobraćajnom signalizacijom.

Kako je sa kolovoza skinut habajući sloj asfalta vozačima se preporučuje oprez i pažljiva vožnja.

3 KOMENTARA

  1. Gradonacelnik Bora za sada moze SE reci da revnosno obavljao svoju duznost prema gradua i gradjanima Bora. Radovi idu laganim tempom zbog vremenskih nepogoda Ali I pored svega sve sepokrece na dobro I narajmo se da ce to biti mala lepotica u novom ruhu. Milkicu tako TI BOGA cuvaj svoje dostojanstveno nemoj se lakomiti I krenuti stranputicom. SNS lako zavede I zavodi na kriv put. Lepo samo napred.
    Jos jedno molim u ime zitelje voditi racuna od sada do grejanja e sezone, nema smrzavanja. Cujem da su skolovane sefove bezrazlozno smenjivali priucenim ljudima iz sektorima nekad samo bivsi majstori na kvarovima instalacija, ostavis SE gluposti partijskih izmena.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here