Milikić: Laži kvazi političara

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić reagovao je na izjavu potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića i ocenio je kao lažnu.

Milikić je kazao da se Bor i Srbija nikada bolje i brže nisu razvijali i da to građani vide.

„Danas, kada svi zajedno napredujemo i kada se to vidi kako na lokalnom, tako i na republičkom nivou, pojedine političke opcije koje su davno zaboravljene od strane naših građana, na sve načine pokušavaju da unize dobre stvari koje se dešavaju u Boru.

Svesni smo i da razni kvazipolitičari pokušavaju da plasiraju politiku laži preko svojih tajkunskih medija i na taj način građanima Bora i Srbije nametnu neistinu.

Građanima Bora je poznato da su isti ti političari nekada bili akteri loših dešavanja u gradu i zalagali se za plantaže kikirikija i proizvodnju nogara za stolice. To pokazuje koliko su ti političari mali i koliko brzo zaboravljaju istoriju svojih pogrešnih poteza“, rekao je Milikić.

Prema rečima gradonačelnika Miroslav Aleksić, „kao politička marioneta Dragana Đilasa, na sve načine pokušava da unizi ono što je dobro u Boru“.

„Već se pokazalo da se politika laži Đilasovih prijatelja tajkuna ne isplati jer je sud nedavno presudio protiv tog istog Miroslava Aleksića u slučaju „Jovanjica“ samo zato što je pokušao da laži i obmane plasira građanima Srbije.

Znamo da su i iznošenjem raznih neistina o porodici predsednika Vučića i o njemu samom pokušali da među građanima stvore lažnu sliku o njemu.

Onda je sasvim jasno sa kakvim političkim igračima raspolaže opozicija u našoj državi“, zaključio je Milikić.