Mirković: O mom isključenju iz SNS-a ne može da odluči Izvšni odbor

4
20

Poslanik SNS-a i predsednik Skupstine grada Zaječara Saša Mirković izjavio je danas povodom informacija da je isključen iz stranke da o tome može da odlučuje Glavni, a ne Izvršni odbor stranke.

sasa-mirkovic

“Želim da verujem da oni koji nisu pročitli Statut (SNS) vezano za ovu odluku, da ga pogledaju, jer se član Glavog odbora ne odstranjuje dekretom na Izvršnom odboru”, rekao je Mirković novinarima u parlamentu.

On je izrazio očekivanje da će na sednici Glavnog odbora reći sve ono što, kako je rekao, nije imao priliku da kaže na Izvršnom odboru.

Podsetio je da je 8.septembra ponudio ostavku na mesto predsednika Skupštine grada Zaječara, ali da je odbornici nisu prihvatili.

Mediji su danas preneli da je Mirković isključen iz SNS-a na sednici Izvršnog odbora te partije, jer nije ispunio odluku Glavnog odbora stranke i podneo ostavku na jednu od funkcija.

S obzirom na to da je isključen iz stranke, odbornici SNS-a će dobiti instrukcije da ga smene sa mesta predsednika Skupštine grada Zaječara, poručio je danas predsednik Izvršnog odbora Radomir Nikolić.

Mirković je poslanik SNS-a u Skupštini Srbije i predsednik Skupštine grada Zaječara.

Prema njegovim rečima, mesečna primanja su mu 60.000 dinara.

(Tanjug)

4 KOMENTARA

  1. Ovo regionalni politicki lider TIMOCKE KRAJINE I najace i vladajuce stranke…..SMESNO. Od ovog i od njegovog starijeg borskog pandana da zazire 40 000 Borana da traze status GRADA za BOR…SMESNO. Ovo su tragikomicni i veseli vasarski likovi samo im fali muzika….. ZOVITE LUKASA

  2. KAO PRVO…. Naucite da status obicnog Grada NIJE STATUS MEGALOPOLISA…IMAJU GA Zajecar,Loznica ,Jagodina…to je lako i to je prvo. KAO DRUGO.. procitajte clanak NA OVOM ISTOM PORTALU , od pre samo par dana ,,Rebalansom budzeta do koridora istok,,…to je drugo. Kao TRECE…sve sto ne razumete objasnice Vam komsije,prijatelji,familija kolege i svi ostali Borani.Time da nema potrebe za bilo cijim ,pa ni mojim za mojim daljim objasnjenjima onoga….. sto SVI ZNAJU.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here