Most: Nemamo centralu u Beogradu, naša centrala su naša sela, naš Bor

Završna konvencija liste „Most – Naš grad, naša sela, naš gradonačelnik Miki Janošević” održana je na Trgu oslobođenja u Boru.

Boranima su se najpre obratili kandidati za odbornike ispred ove liste, Ivan Vučković i Miloš Marković, koji su pozvali građane da 3. aprila izađu na izbore jer problemi borskih sela moraju da se reše.

Milivoje Miki Janošević, nosilac liste „Most – Naš grad, naša sela, naš gradonačelnik Miki Janošević”, rekao je da je u pethodna dva meseca obišao sva sela na teritoriji grada Bora i da ne smemo dozvoliti da ostala sela dožive sudbinu Malog i Velikog Krivelja.

„Ugovor sa Ziđinom mora biti javan, da ga svi građani Bora i okolnih sela vide, da vidimo gde su razmere katastrofe i gde je granica propadanja ovog našeg dela istočne Srbije. Moraju da se znaju granice rudarenja, mora da se zna koliko to ljudi u ovom kraju moraju još da daju bakra i zlata da bi Srbija cvetala, a mi ovde propadali. Ja sam siguran da će tome doći kraj. Nemamo centralu u Beogradu. Naša centrala su naša sela, naš Bor, naša centrala ste svi vi građani Bora”, naglašava Janošević.