Moto skup u Boru sredinom avgusta

Moto klub „Rolling Wheels“ i grad Bor organizovaće 14. i 15. avgusta veliki međunarodni moto skup na Borskom jezeru, odnosno odmaralištu „Savača“, najavljeno je danas iz lokalne samouprave.

Tradicija održavanja moto skupa u Boru biće nastavljena ovog leta posle nekoliko godina pauze na radost svih ljubitelja dvotočkača.

Iz lokalne samouprave ističu da ova manifestacija ima višestruki značaj za grad jer svaki put privlači veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva.

„Siguran sam da ćemo i ovog puta okupiti veliki broj učesnika kako iz svih krajeva Srbije, tako i zemalja iz okruženja, koji će imati priliku da se upoznaju i uživaju u lepotama našeg kraja, tradiciji i našem gostoprimstvu. Bajkeri su dosad mnogo puta pokazali da su neraskidivi mostovi prijateljstva koje među sobom grade, bez obzira na naciju, veru ili boju kože i drago mi je da će grad ponovo biti domaćin ove tradicionalne manifestacije koju će, već standardno, obeležiti rok koncerti, defile i bajkerske igre“, kazao je gradonačelnik Aleksandar Milikić.

Ovogodišnje bajkersko druženje organizovaće borski ogranak kluba „Rolling Wheels“ u saradnji sa gradom Borom.