Na Borskom jezeru održan humanitarni turnir u odbojci na pesku za pomoć porodici Sokočanin [FOTO]

Ispred Kafe apartmana „Plaža” na Borskom jezeru održan je humanitarni turnir u odbojci na pesku radi prikupljanja novca za porodicu Sokočanin kako bi mogli da ostanu u kući u kojoj žive već decenijama.

Na turniru je učestvovalo 26 ekipa koje su uplatile kotizaciju za učešće u minimalnom iznosu od 600 dinara. Kotizacijama i novcem koji su građani ostavljali u donatorskoj kutiji prikupljeno je 179.405 dinara.

Prikupljena sredstva će organizator Kafe apartman „Plaža” uplatiti na račun Udruženja građana „Borci za Bor” koje je pokrenulo akciju prikupljanja pomoći za porodicu Sokočanin.

Izvršitelji su kuću porodice Sokočanin, u kojoj živi njihova ćerka Zorana, dete sa posebnim potrebama, prodali, iako je sudski spor zbog navodnog dugovanja banci još uvek u toku.

Zahvaljujući sredstvima koja se prikupljaju za pomoć ovoj porodici i dogovoru sa novim vlasnikom, čini se da će ona ipak ostati da živi u svojoj kući.

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:203018090927'.