Na Borskom jezeru održano okupljanje „Alfista“

Automobilski sportski klub „Cuore Sportivo Serbia“ organizovao je proteklog vikenda na Borskom jezeru prvo višednevno okupljenje ljubitelja vozila „Alfa Romeo“.

alfa-okupljanje-1

Okupljanje je imalo međunarodni karakter jer su pored „Alfista“ iz Srbije došli gosto iz Bugarske i Rumunije.

Ovo je zvanično prvo veliko druženje Alfista u Srbiji. Prvi put je napravljeno okupljanje koje traje tri dana i prvi put na jednom mestu imamo 30-ak vozila i 70ak ljubitelja Alfi. Skup je internacionalni jer su nam se pridružili prijatelji iz Bugarske i Rumunije.

Uslovi u Boru i okolini su savršeni za ovakva okupljanja. Od hotela „Jezero“, samog Borskog jezera, okoline i svih sadržaja koji ovde postoje, kaže Dejan Šimrak predsednik kluba „Cuore Sportivo Serbia“.

Učesnici okupljanja posetili su Zlotske pećine i planinu Rtanj, a u večenjim satima svoja vozila su (uz dozvolu policije) parkirali na gradskom šetalištu gde su se družili i razgovarali sa zainteresovanim Boranima.

alfa-okupljanje-2

Bilo je i interesovanja za članstvom u klubu  „Cuore Sportivo Serbia“.

Svako ko poželi može postati naš član, i smo klub ljubitelja, poštovalaca brenda, a ne samo vlasnika vozila „Alfa Romeo“. Svima kojima se dopadaju Alfe dobrodošli su u naš klub i na naša druženja, ističe Šimrak.