Na poslaničkoj listi koalicije SPS – JS troje kandidata iz Bora

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je izbornu listu koalicije Socijalistička partija Srbije (SPS) – Jedinstvena Srbija (JS) – Zeleni Srbije na predstojećim parlamentarnim izborima.

Izborna lista pod nazivom „Ivica Dačić – Premijer Srbije“ ima 250 kandidata za narodne poslanike, od kojih su 12 iz istočne Srbije.

Prvi na listi je lider socijalista i predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić, dok je na drugom mestu osnivač i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Iz Bora su na poslaničkoj listi Dobrica Đurić, diplomirani ekonomista (58.), Tamara Paunović, master učitelj (220.) i Dragan Štrbac, magistar tehničkih nauka (222).

Radovan Arežina, diplomirani defektolog iz Kladova, lider tamošnjih socijalista i narodni poslanik u dosadašnjem sazivu Skupštine našao se na 36. poziciji, dok je Marija Cvetanović, diplomirana pravnica iz Knjaževca pod rednim brojem 45.

Zaječarci Srđan Stanojević, profesor matermatike i Milorad Vučković , diplomirani pravnik nalaze se na pozicijama 92. i 162.

Miloš Gagić, diplomirani inženjer industrijske informatike iz Negotina je pod rednim brojem 104, a penzioner Mijomir Ivanović iz Majdanpeka je na pozicij 121.

Iz Boljevca su kandidati Stevan Stojadinović, rudarski inženjer (39), Dejan Vladulović, diplomirani elektroinženjer (154) i Snežana Radosavljević, ekonomista (231).