Nadležni ne reaguju, centar grada i glavna ulica još uvek u mraku

Od kako su pre par godina postavljeni kandelabri duž ulice Moše Pijade i u samom centru grada, vidljivost u noćnom periodu drastično je smanjena, a veliki broj građana uputio nam je primedbe upravo zbog osećaja nesigurnosti usled smanjene vidljivosti. Iako je naš portal ukazao na ovaj problem još pre četiri meseca, centar grada i glavna ulica još uvek su u mraku.

saobracaj-bor-jesen

Nakon što su pre par godina skinute novopostavljene bandere duž ulice Moše Pijade i one koje su bile u samom centru grada i premeštene u ulicu Nikole Pašića, njih su zamenili kandelabri za koje se smatralo da će estetski doprineti lepšem izgledu ovog dela grada. Međutim, ispalo je sasvim suprotno.

Umesto da kandelabri omoguće još jače osvetljenje u glavnoj gradskoj ulici i još lepše osvetle centar Bora, dogodilo se to da je vidljivost drastično smanjena, što već pune dve godine rezultira negodovanjem i pešaka i vozača.

Naš portal, među prvima je ukazao na ovaj veliki problem, ali se od tada ništa nije promenilo. Sam centar grada još uvek je u mraku, što je slučaj i sa delom grada kod gradske tržnice, ali i čitavom ulicom Moše Pijade.