Naložena istraga o slučaju zamenika gradonačelnika Bora?

2
1548

Više javno tužilaštvo u Zaječaru naložilo je policijskoj upravi u Boru da prikupi dodatna obaveštenja o slučaju zamenika gradonačelnika Bora Branka Perića, koji je podneo ostavku pošto su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima se ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom, javljaju mediji.

Perić je navodno u policiji izjavio da u tome ne vidi ništa sporno, jer je na taj način “samo čestitao na dobro obavljenom poslu”, piše list “Blic”.

Fotografije je na Fejsbuku postavila sama devojčica, a uklonila ih je posle burne reakcije građana Bora.

Advokat i bivši sudija Denis Bećirić kaže za “Blic” da postoje osnove da protiv Perića bude pokrenut postupak za nedozvoljene polne radnje.

“Pošto je u pitanju maloletnica… ima osnova za pokretanje postupka za nedozvoljene polne radnje. Nije isključeno da će istraga doći i do nekih drugih saznanja i tada može da bude pokrenut postupak i za neka teža dela, kao što je obljuba uz zloupotrebu službenog položaja”, rekao je Bećirić.

(Tanjug / Blic)

2 KOMENTARA

  1. Соса остаје у РТБ Бор док остају Кинези или док њега држи Св. Петар. За то време његов је задатак да научи и подучи Кинезе како се муља, краде, лаже и прелеће са цвета на други цвет као печилица Маја и да певају и јашу госте по борским кафанама, као што је то успешно радио он. То ће бити његов користан друштвени рад и боље му је то него апс, оно што је муљавином заслужио. Када ће покренути најзад истрагу за успешно реализованих недела у РТБ Бор.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime