Nova sezona omladinske emisije “Šta ima?” u režiji Doma omladine Bor

Dom omladine Bor nakon nekoliko meseci pauze ponovo je započeo sa snimanjem omladinske emisije “Šta ima?” koja ima za cilj da predstavi naše mlade i uspešne sugrađane.

Ekipa vrednih omladinaca nekoliko meseci je radila na osposobljavanju novog studija za snimanje epizoda ove sve popularnije emisije. Uloženi trud, energija, kreativnost stvorili su jedan zanimljiv studio koji je upotpunjen različitim donacijama u vidu biljaka, knjiga, slika i mnogih drugih ukrasa.

U novoj sezoni već su snimljene dve epizode emisije „Šta ima?“, a gošća dvanaeste epizode emisije bila je Ariadna Vrljanović Zhao, multitalentovana umetnica koja je našem gradu sve više poznata kreativnim numerama u okviru projekta „Realma“.

Gost jedanaeste epizode ove emisije bio je naš mladi sugrađanin, hrabri avanturista Aleksa Anđelović koji je predstavio svoju vrlo interesantnu priču i „put oko sveta“ koji se desio prošlog leta.

Nova sezona omladinske emisije „Šta ima?“ započela je dvema veoma interesantnim epizodama a u planu je da se do kraja godine nasnimi još nekoliko, svakako da je spisak potencijalnih gostiju dosta dugačak.