Novo rukovodstvo SNS-a u Boru, poverenici Milikić i Janošević

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić je, nakon današnjeg sastanka Gradskog odbora u Boru, saopštio da je novi poverenik borskih naprednjaka Milivoje Miki Janošević. On je zauzeo mesto dosadašnjeg, dugogodišnjeg čelnika lokalnog SNS, Blagoja Spaskovskog. Drugi poverenik je Aleksandar Milikić.

„Spakovski je, bez obzira šta ko misli, mnogo učinio za našu partiju i grad Bor. Smatrali smo da je vreme, i zbog njegovih godina, da se odmori, mada će on ostati upamćen kao legenda ovog kraja. Postavljenjem Janoševića želeli smo da ojačemo naše redove novim snagama i da nastavimo putem napretka. Bor je danas odmakao sa standardom, raste zapošljavanje, budžet je trostruko veći nego pre samo četiri, pet godina. Verujem da dolaze i još bolja vremena i za Bor i Timočku Krajinu“, rekao je Glišić.

Milivoje Janošević je naglasio da je ova, najnovija partijska funkcija za njega čast i obaveza da nastavi, zajedno sa gradončelnikom, na putu sveukupnog boljitka i grada i sela.

„Raspolažem bogatim političkim iskustvom, bio sam i opozicija, i to će pomoći da prevziđemo teškoće i eventualne razlike. Lično mi neće biti lako, ali sam prihvatio izazov i neću odustati od obećanja. Moja je obaveza da radim još više i predanije, da sarađujem sa kolegama i građanima na najvišem mogućem nivou, da Bor postane savremen, bogat i prosperitetan, onakav kakav i priliči njegovim žiteljima“, rekao je Janošević.

Odgovarajući na novinarska pitanja, Darko Glišić je rekao da nije siguran da li će, kako se priča, predsednik Vučić posetiti Bor u februaru, ali da će do tog susreta sigurno doći uskoro.

(Novosti)