Novo saopštenje: SNS odgovorio Markoviću

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Boru uputio je novo saopštenje kao odgovor odborniku Draganu Markoviću.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Tačno 14 dana je trebalo odborniku Markoviću da odgovori na naše saopštenje. Kada bi se bavili matematikom izračunali bi da je on, ili neko u njegovo ime, pisao 50 reči dnevno. Kada bi brojali, videli bi da je Bor u raznim oblicima, ponekad nepismeno, spomenuo devet puta. No, zato je sebe u raznim oblicima, verovatno loše edukovan na nekom seminaru koji su organizovali stranci, a platili njegovi šefovi tajkuni, spomenuo čak 14 puta. Ipak, propustio je da kaže šta je uradio za Bor dok je bio na vlasti. Građani Bora znaju – ništa.

Lepo kaže naš narod: Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag. Evo idu izbori i fantomska Ujedinjena opozicija Bora (ukoliko će se tako zvati) na čelu sa njim će imati priliku da pokaže koliko vredi. Upravo to Borani i znaju, zato ga i porede sa jednim zločestim crtanim junakom.

Dakle, dok pogađamo o kome se radi, zamolili bismo opozicionog fantoma i njegove šefove koji su godinama sistematski uništavali naš grad, da prestanu iz `ladovine da pišu licemerna saopštenja i pozivamo ih da od para koje su zgrnuli na račun naroda u vreme vlasti, bar jedan deo odvoje za edukaciju o pravopisu i srpskom jeziku“.