Novogodišnja čestitka predsednika Opštine Bor

Predsednik Opštine Bor Nebojša Videnović čestitao je građanima Bora  novogodišnje i božićne praznike i poželeo im puno zdravlja i uspeha, osvrćući se na uspešnu 2011. godinu.

Nebojsa VidenovicProšle godine u novogodišnjem obraćanju pozvao sam vas da zajedničkim naporima učinimo da život u našem gradu postane kvalitetniji na svim poljima. Godina iza nas je rezultat našeg zajedničkog rada. Vaše ukazano poverenje opravdavamo svakodnevno i ne dajemo prazna obećanja. Svedoci ste vraćanja starog sjaja našem gradu, a ja vas i u ovom obraćanju pozivam da naredne godine učinimo još više. Prioriteti u narednoj godini će nam pre svega biti otvaranje novih radnih mesta. Da naše mlade zadržimo, omogućimo im da posle završenih studija ne traže zaposlenje u drugim sredinama, već da žive i rade u svom rodnom gradu i napreduju onako kako im dolikuje.

Ponosam sam što se o našem gradu nigde više u zemlji ne komentariše negativno, što je inače bio trend u jednom periodu unazad. Bor je opet urban, moderan, industrijski grad sa sređenim saobraćajnicama, zgrada osveženih fasada, kulturnim, turističkim i sportskim sadržajima na kojima nam mogu pozavideti mnogo veći gradovi.

RTB Bor kao žila kucavica našeg grada nam u svemu nesebično pomaže i zahvaljujući odličnoj saradnji, mnogi dugogodnišnji nerešivi problemi naše opštine se prevazilaze. Uporedo sa razvojem gradske sredine, činimo sve da i meštanima soskih sredina učinimo život kvalitetnijim.

Bor je dobio energiju i ova priča koju smo zajedno započeli je priča na duge staze. Naš grad je na putu da postane mnogo više od ovoga što je sada, ali za to moramo biti uporni i istrajni.

2011. godinom sam zadovoljan, zadovoljan jer ste vi, moji sugrađani zadovoljni. Usmerimo ovo zadovoljstvo u nove pobede u 2012. godini.

Želim vam u 2012. godini puno zdravlja i uspeha na ličnom planu, da novogodišnje i božićne praznike provedete u društvu najdražih ljudi, sa verom u lepu budućnost, navodi se u čestitki predsednika Opštine Bor, Nebojše Videnovića.