Novogodišnji paketići za najmlađe borske balerine

0
1391

Baletski studio “Ballet House Bor” podelio je novogodišnje paketiće svojim najmlađim polaznicama.

Svaka novogodišnja bajka ne može da se zamisli bez čuvenog Krcka Oraščića Petra Iljiča Čajkovskog, kralja Miševa i Klare, ali ni bez  očaravajućeg plesa na vrhovima prstiju. Verujemo da je svaka devojčica potajno želela da bude i balerina, i vila, i princeza, a u Boru im je to omogućio Baletski studio “Ballet House Bor”.

Kovid-19 ih je omeo da nas obraduju novogodišnjim koncertom, ali su zato najmlađe polaznice ovog baletskog studija jednako bile radosne družeči se sa Deda Mrazom.

“Pošto zbog pandemije koronavirusa i donetih mera nismo bili u mogućnosti da organizujemo novogodišnji koncert, odlučili smo da kraj ove ružne godine obeležimo nečim lepim i obradujemo naše balerine novogodišnjim paketićima. U nadi da će nam Nova godina početi ovako lepo sa dečijim osmesima, a i tako proteći”, kazala je Nikoleta Bibić Nikoleta, diplomirani igrač klasičnog baleta.

Baletski studio “Ballet House Bor” otvoren je početkom oktobra ove godine i nalazi se u borskom Sportskom centru, pored ulaza za spoljne bazene. Svoje prve baletske korake u ovom studiju već je napravio veliki broj devojčica iz Bora.

“Želimo svima puno zdravlja i sve najbolje u Novoj godini kao i da lepo provedete novogodišnje i božićne praznike”, poručuju iz baletskog studija.POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime