Novogodišnji paketići za najmlađe borske balerine

Baletski studio „Ballet House Bor“ podelio je novogodišnje paketiće svojim najmlađim polaznicama.

Svaka novogodišnja bajka ne može da se zamisli bez čuvenog Krcka Oraščića Petra Iljiča Čajkovskog, kralja Miševa i Klare, ali ni bez  očaravajućeg plesa na vrhovima prstiju. Verujemo da je svaka devojčica potajno želela da bude i balerina, i vila, i princeza, a u Boru im je to omogućio Baletski studio „Ballet House Bor“.

Kovid-19 ih je omeo da nas obraduju novogodišnjim koncertom, ali su zato najmlađe polaznice ovog baletskog studija jednako bile radosne družeči se sa Deda Mrazom.

„Pošto zbog pandemije koronavirusa i donetih mera nismo bili u mogućnosti da organizujemo novogodišnji koncert, odlučili smo da kraj ove ružne godine obeležimo nečim lepim i obradujemo naše balerine novogodišnjim paketićima. U nadi da će nam Nova godina početi ovako lepo sa dečijim osmesima, a i tako proteći“, kazala je Nikoleta Bibić Nikoleta, diplomirani igrač klasičnog baleta.

Baletski studio „Ballet House Bor“ otvoren je početkom oktobra ove godine i nalazi se u borskom Sportskom centru, pored ulaza za spoljne bazene. Svoje prve baletske korake u ovom studiju već je napravio veliki broj devojčica iz Bora.

„Želimo svima puno zdravlja i sve najbolje u Novoj godini kao i da lepo provedete novogodišnje i božićne praznike“, poručuju iz baletskog studija.