O ovome priča Bor: Prosidba u „Jami“

0
1977

Dvoje Subotičana zavetovalo se na večnu ljubav u gradu bakra i to na najneobičnijem mestu na svetu – kafiću „Jama“ na 400 metara ispod zemlje.

Da se dobar glas daleko čuje dokazali su Danijela Dulić i Nikola Batinić iz okoline Subotice, kojima je jamski kafić Rudarsko topioničarskog basena Bor, očigledno, bio i više nego dovoljna asocijacija na grad bakra.

Ovo dvoje mladih baš u ovom, u svetu jedinstvenom kafiću, na dubini od 400 metara pod zemljom, rešili su da ovekoveče svoju ljubav, i trenutak zapamte za čitav život.

Nikola je u „Jami“ zaprosio Danijelu i dobio najslađi odgovor na svetu, jer je buduća nevesta odgovorila kratko, a sadržajno jednu reč – „Da“.

Trenutak je ovekovečen i u Knjizi utisaka ove  jedinstvene turističke i rudarske atrakcije, kakvu samo Bor ima, pa će priča o prosidbi u „Jami“ , biti i deo njihove porodične „legende“, jer će se, ne sumnjamo, dugo prepričavati ne samo u Boru, nego i u Subotici, ali i svuda gde ovaj mladi par bude rešio da nastavi da zajednički korača kroz život.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime