Od ponedeljka u Gradskoj upravi Bora sastanci sa fokus grupama u cilju kreiranja budžeta za narednu godinu

Od ponedeljka, 12. septembra u prostorijama Gradske uprave grada Bora svakog radnog dana održavaće se po dva sastanka sa fokus grupama zainteresovanim za određene oblasti u cilju formiranja gradskog budžeta za 2022. godinu.

Prva faza kreiranja budžeta grada Bora za 2023. godinu kroz razgovore sa građanima prilikom obilaska gradskih i seoskih mesnih zajednica je, prema rečima gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića, uspešno završena zahvaljujući velikom odzivu građana koji su želeli da daju svoje predloge i sugestije.

„Nastavljamo razgovor i saradnju sa našim sugrađanima, ali kroz određene grupe ljudi koje su zainteresovane za budžet. Od ponedeljka, 12. septembra u prostorijama Gradske uprave razgovaraćemo savakog dana sa po dve grupe o tome šta je neophodno uraditi, dodati ili promeniti kako bi grad Bor bio funkcionalniji za naše sugrađane. Fokus grupe odnose se na oblasti stanovanja, komunalne delatnosti, lokalnog ekonomskog razvoja, poljoprivrede, turizma, zaštite životne sredine, saobraćaja, obrazovanja, socijalne, dečje, zdravstvene zaštite, kulture, informisanja, sporta, omladine, ali i energetske efiksnosti”, kaže Milikić.

Gradonačelnik je pozvao sve građane Bora koji su zainteresovani za ove oblasti da dođu na sastanke i iznesu svoje mišljenje i predloge o temama koje su određene za sastanke sa fokus grupama.

Raspored sastanaka: