Održan bodibilding Memorijal Novica Pauljičić [FOTO]

Najbolji od najboljih na 13. Memorijalu Novice Pauljičića bio je Slavoljub Paunović iz Gornjeg Milanovca.

memorijal-novica-pauljicic-2015

Trinaesta memorijalna manifestacija posvećena borskoj legendi bodibildinga okupila je 35 takmičara iz klubova Srbije. Apsolutni pobednik 13. memorijalne bodibilding manifestacije posvećene Novici Pauljičiću je Slavoljub Paunović, član bodibilding kluba „Space gym“ iz Gornjeg Milanovca. Slavoljub je ujedno i pobednik u najtežoj kategoriji bodibildinga, odnosno u kategoriji seniora preko 90 kilograma.

Pre 5 godina trijumfovao sam takođe u apsolutnoj kategoriji i sada, posle duže pauze, ponovio sam taj uspeh. Takmičenje bodibildinga je jedan izuzetan proces koji iziskuje, pre svega, odricanje. Bodibilding je jedan spartanski, kraljevski sport, a za mene lično je način života, jedna vizija koju ja živim uz podršku moje porodice kojoj i posvećujem ovu pobedu, rekao je Slavoljub Paunović.

U juniorskoj kategoriji najbolji je bio Stefan Kovačević iz Beograda, dok je u kategoriji bodibilding klasik prvo mesto zauzeo Marko Milošević takođe iz Beograda, a drugo mesto pripalo je Boraninu Srđanu Pešiću. U disciplini fizika pobedu je odneo Srboslav Lazić, član borskog bodibilding kluba „Partizan“. U disciplini bodi fitnes učestvovala je samo jedna takmičarka, Nevena Sekulić iz Barajeva, dok je u kategoriji bikini fitnes pobedila Sunčica Savić iz Kragujevca. U kategoriji za seniore do 70 kiligrama, najbolji je bio Milan Trifunović iz Kruševca, a u disciplini za seniore do 80 kilograma – Nebojša Bojčovski iz Kragujevca. Boranin Slobodan Janković odneo je pobedu u kategoriji za seniore do 90 kilograma.

Ovo je ujedno bila i priprema za predstojeće državno prvenstvo, na kome će se odabrati takmičari i takmičarke koji će predstavljati našu zemlju na Svetskom prvenstvu za žene u Budimpešti i za muškarce u Španiji.

[AFG_gallery id=’36’]