OFK Bor osvojio okružni kup

Fudbaleri OFK Bora osvojili su Kup Opštinskog fudbalskog saveza, pošto su juče na domaćem terenu savladali ekipu FK Majdanpeka sa 2:0. Golove za pvi ovosezonski trofej postigli su Krstić i Čaurević.

fk bor majdanpekPred nekoliko stotina gledalaca, na stadionu „kraj pirita“, fudbaleri Bora pokazali su da imaju ozbiljne namere ove godine u Pomoravsko-timočkoj Zoni.

Gosti su kući mogli da se vrate i sa više od dva gola u mreži koja su postigli odlični Nikola Krstić u 22. i Davor Čaurević u 28. minutu.

Od početka utakmice, Borani su imali dosta prilika da postignu pogodak. Sjajnu šansu propustio je u 15. minutu Miloš Đoševski, da bi Nikola Krstić u 22. minutu zatresao mrežu protivničke ekipe.

Vodstvo je u 28. minutu povećao Davor Čaurević, a svojom sigurnom igrom, fudbaleri Bora sačuvali su rezultat do kraja prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu, ekipa Majdanpeka poboljšala je kvalitet igre. Dve uzastopne prilike, Nikola Balanović i Milan Filipović nisu uspeli da iskoriste da promene rezultat meča.

Fudbaleri Bora pokušali su da do kraja utakmice povećaju vođstvo. U 80. minutu je šansu imao Davor Čaurević, ali nije uspao da povisi rezultat.

fk bor
OFK Bor – osvajač Kupa opštinskog fudbalskog saveza

[nggallery id=131]