Open Day: Uručene diplome i priznanja najboljim studentima Tehničkog fakulteta u Boru [FOTO]

0
942

U amfiteatru Tehničkog fakulteta u Boru danas su svečano uručene diplome studentima koji diplomirali u prethodnih godinu dana. Nova školska godina simbolično je započeta uručenjem indeksa brucošima.

Diplome je svršenim studentima uručila prof. dr Nada Štrbac, dekan Tehničkog fakulteta u Boru.

U školskoj 2017/2018. godini na osnovnim studijama diplomiralo je 86 studenata, zvanje mastera dobilo je 27 akademaca, a odbranjena je i jedna doktorska disertacija.

Najboljim studentima  protekle školske godine uručene su nagrade. Na smeru za Metalurško inženjerstvo za najboljeg studenta promovisan je Milko Karanfilovski. Milan Stajić najbolji je student smera Rudarsko inženjerstvo. Priznanje za najbolju na Tehnološkom inženjerstvu pripalo je Jeleni Martić, dok je student generacije, sa prosekom ocena 9.95, Dušan Bogdanović, koji je ujedno i najbolji student smera Inženjerski menadžment.

Tehnički fakultet u Boru, od svog osnivanja 1961. godine, deluje kao jedini fakultet Univerziteta u Beogradu van teritorije glavnog grada.

Svečanoj promociji master i diplomiranih inženjera rudarstva, metalurgije, tehnologije i inženjerskog menadžmeta pristvovale su brojni gosti, poslovni saradnici, prijatelji Tehničkog fakulteta u Boru, kao i bivši i sadašnji studenti.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here